31-7 Birthday Giveaway


assalamualaikum ..

hye blogger . penat tak bace entry zieyra malam ni ? haha . maap lha . banyak plak en entry zieyra malam ni . huhu . oke ! ni last . zieyra nak join GA ni . cgt2 berminat . huhu . bagi yang nak join GA ni . klik at banner yg ade kt bwh ni keyh . nak terang sikit sal GA ni . GA kali ni adalah sempena sambutan bufday bagi 4 orang blogger ni .


dorang ni buat GA ni sebab kebetulan sangatsangat tarikh bufday dorang same tarikh . haha . susah kan nak jupe blogger yang same tarikh ngan kite ? huhu . zieyra pown tak jupe lagi . Follow blog dorang taw ! zieyra promote . haha . klik jek kat name dorang n kenal dorang keyh . zieyra pown baru jek nak kenal ngan dorangdorang ni .


ucapan khas buat anda berempat :
"eppy bufday !!!
selamat ari tue !!
e2 kawankawan zieyra yang cakap .
*xde kenamengena . hehe
zieyra nak wish korang semua sihat !
takmo nakal2 !
berjaya dalam hidup !
sayang family korang ketat2 !
jage diri !
n last ...

Happy Birthday to u oll'z~
Happy Birthday to u oll'z~
Happy Birthday ! Happy Birthday !
Happy Birthday too U oll'z~

(zieyra nyanyi betol3x taw! tak tipu!)

moga tahun ni korang dapat keberkatan dari DIA . Amiinn . "

Thanxx sudi bace . sila tinggalkan komen anda . oke !

2 Budak Kecik Menyanyi..:

gadis melayu said...

amin.. sdap suara.. heeee~
terima kasih..^_^

zieyra chomot said...

haha . sedap sgt . nsb bek tak pecah tgkp umah sebalah . haha~ ;D